Vuosnaisten Meriaseman ravintola ja terassi sekä vierasvenesatama palvelevat Kustavin Vartsalassa.

Vuosnaisten Meriasema

Osoite: Vuosnaistentie 616, Vartsalan saari, Kustavi
Puh. +358 2 877 512
Sähköposti:
info@vuosnaistenmeriasema.com

Upein puuveistoksin koristeltuun ruokasaliimme mahtuu kerrallaan noin 50 ruokailijaa ja merenrantaterassillemme noin 140 henkilöä. Kahvilassa on paikat n. 20 henkilölle. Niin kahvilassa, ravintolassa kuin terassillakin on täydet A-oikeudet

Mainetta niittäneestä, runsaasta saaristolaispöydästä löydät kymmeniä herkullisia ruokalajeja. Alkupalapöytämme on kuuluisa herkullisista kala- ja kasvisruoistaan sekä kastikkeistaan. Kaikki ruoat valmistamme itse oikeista raaka-aineista. Erikoisuutena mm. marinoitua haukea ja ahventa.

Kalat ostamme pääosin Kustavin ja Brandön kalastajilta ja pyrimme muutenkin käyttämään mahdollisimman paljon lähialueella tuotettua ruokaa.

Lämpimät liha- ja linturuoat hivelevät makuhermojasi, unohtamatta tietenkään kuuluisia paistettuja silakoitamme. Silakoita paistetaan koko ajan lisää, ja usein ne jaetaankin suoraan sihisevältä pannulta herkuttelijoiden lautasille.

Leipäpöydästä voi napata annoksen kylkeen oman leipomon maukkaan leipäsiivun. Meriaseman Saaristolaislimppu on jo legenda, mutta buffetpöydän herkuille sopii loistavasti myös vaihtuvat maukkaat juureen leivotut vaaleat leivät. 

Jälkiruoaksi tarjolla on herkullisia kakkuja, leivoksia ja keksejä, unohtamatta tietenkään tuoretta kahvia ja avec-juomaa.

Päätät itse ruokailusi kustannukset, sillä maksu määräytyy valitsemiesi ruokien painon mukaan. Saat itsellesi sopivan määrän haluamaasi ruokaa, etkä maksa turhasta.

vuosnaisten_meriasema_ilmakuva

Majoittuminen Vuosnaisissa.

Meriaseman luonnonkauniilla alueella on useita erikokoisia ja -tasoisia majoittumistiloja, joita on mahdollisuus vuokrata yhdeksi yöksi tai pidemmäksi ajaksi. Mökit ja Majatalo on varustettu upealla merinäköalalla ja aamiaisen voit nauttia halutessasi joko itse tehden omassa huoneessa/mökissä, tai etukäteen varaamalla kahvilassa, sään salliessa vaikkapa upealla rantaterassilla.

Liinavaatetarpeesta, samoin kuin aamiaistoiveista kannattaa ilmoittaa varauksen yhteydessä. Myös ruokailu onnistuu etukäteistilauksella niinäkin aikoina jolloin ravintolamme ei ole muuten avoinna. Avainten luovutus tapahtuu kahvilan kassalta. Majoittumaan pääsee klo 14:00 alkaen ja huone/mökki on luovutettava lähtöpäivänä klo 12:00 mennessä.

Majatalo sijaitsee n. 30 metrin päässä rannasta, saunan ja grillipaikan vieressä. Majatalossa on 4 erikokoista huonetta: Rauha- ja Naima-sviitit, Ellin Boxi ja Helmi-Orvokki. Jokaisessa huoneessa on oma sisäänkäynti ja terassi

Mökit Veronica ja Sofia sijaitsevat aivan rantaviivan tuntumassa. Tunnelmallisissa mökeissä ei ole juoksevaa vettä, joten suihku- ja wc-tilat löytyvät sataman huoltorakennuksesta, n. 50 metrin päästä.

Vuosnaisten Meriaseman sijainti Eniron merikortilla.

Vuosnaisten Meriaseman sijainti Kustavissa Googlen kartalla.