Vuosnaisten Meriaseman ravintola ja terassi sekä vierasvenesatama palvelevat Kustavin Vartsalassa.

Vuosnaisten Meriasema

Osoite: Vuosnaistentie 616, Vartsalan saari, Kustavi
Puh. +358 2 877 512
Sähköposti: info@vuosnaistenmeriasema.com
vuosnaistenmeriasema.com

Upein puuveistoksin koristeltuun ruokasaliimme mahtuu kerrallaan noin 50 ruokailijaa ja merenrantaterassillemme noin 140 henkilöä. Kahvilassa on paikat n. 20 henkilölle. Niin kahvilassa, ravintolassa kuin terassillakin on täydet A-oikeudet

Mainetta niittäneestä, runsaasta saaristolaispöydästä löydät kymmeniä herkullisia ruokalajeja. Alkupalapöytämme on kuuluisa herkullisista kala- ja kasvisruoistaan sekä kastikkeistaan. Kaikki ruoat valmistamme itse oikeista raaka-aineista. Erikoisuutena mm. marinoitua haukea ja ahventa.

Kalat ostamme pääosin Kustavin ja Brandön kalastajilta ja pyrimme muutenkin käyttämään mahdollisimman paljon lähialueella tuotettua ruokaa.

Lämpimät liha- ja linturuoat hivelevät makuhermojasi, unohtamatta tietenkään kuuluisia paistettuja silakoitamme. Silakoita paistetaan koko ajan lisää, ja usein ne jaetaankin suoraan sihisevältä pannulta herkuttelijoiden lautasille.

Leipäpöydästä voi napata annoksen kylkeen oman leipomon maukkaan leipäsiivun. Meriaseman Saaristolaislimppu on jo legenda, mutta buffetpöydän herkuille sopii loistavasti myös vaihtuvat maukkaat juureen leivotut vaaleat leivät. 

Jälkiruoaksi tarjolla on herkullisia kakkuja, leivoksia ja keksejä, unohtamatta tietenkään tuoretta kahvia ja avec-juomaa.

Päätät itse ruokailusi kustannukset, sillä maksu määräytyy valitsemiesi ruokien painon mukaan. Saat itsellesi sopivan määrän haluamaasi ruokaa, etkä maksa turhasta.

Sijainti Eniron merikortilla. Klikkaa kuvaa ja merikortti avautuu uuteen ikkunaan.

Vuosnaisten Meriaseman sijainti Kustavissa Googlen kartalla.