Saaristopeli on jännittävä lautapeli koko koko perhelle. Tilaa se helposti lomakkeella tässä alla!

Saaristopelin reitti menee Turusta saariston kautta Ahvenanmaan saaristoon ja kalastamaan Föglön ja Vårdön vesille…

Heität noppaa ja lähdet Paraisten kautta reitille. Pysähdyt muutaman nopan heiton jälkeen Lillmälön lauttarannan punaiselle reittipisteelle. Punaisilla reittipisteillä pelaaja joutuu odottamaan lauttaa yhden heittovuoron ajan. Seuraavaksi jatkat Nauvon kirkonkylässä lauttareitille ja osut Åvensorissa oranssiin reittipisteeseen. Nostat tehtäväkortin, joka kertoo Sottungasta ja ihmisten elämästä siellä. Tehtäväkortissa kysytään kolmea hyvää konstia joilla voit kotona säästää sähkön käyttöä. Jos keksit kolme konstia, saat ylimääräisen heittovuoron.

Saaristopelissä on 30 erilaista tehtäväkorttia. Tehtäväkortit ovat mielenkiintoisia ja ne lisäävät saaristotietoutta lapsille ja aikuisille.

Seuraavaksi jatkat reittiä pelilaudalla Houtskarin Mossalaan. Päätät pelata nopalla Frisbee-Golf kierroksen. Pelin henki on saada Birdie-kortti ja yhdeksän pistettä kahdella nopan heittokerralla.

Jatkat peliä Houtskarin alueelta Kökariin ja sieltä edelleen Föglöön ja kalastusalueelle. Kalastusalueella liikutaan noppaa heittämällä edestakaisin. Vihreillä reittipisteillä nostetaan kalakortti. Niitä on 25 kpl, 12 erilaista ja jokaiseen korttiin on merkitty pistearvo. Kalakortin nostanut pelaaja katsoo kortin ja kääntää sen nurinpäin pelilaudan viereen siten että muut eivät näe sitä. Paras kalakortti on Kuningaslohi. Kun joku pelaajista saa saaliiksi Kuningaslohen, kalastus lopetetaan ja pelaajat lähtevät kukin valitsemaansa nopeinta reittiä Houtskarin Näsbyyn. Pelaaja, joka on ensimmäisenä Näsbyssä, saa 15 pistettä, toinen saa 10 pistettä jne.  Pelaajat laskevat saamansa pisteet yhteen. Se, joka on saanut eniten pisteitä kokoon, on pelin voittaja.

Lue lisätietoa Saaristopelistä!

Saaristopelin pakkaus on kestävä pahviputki.

Pelilaudan materiaali on pehmeää vinyyliä ja se voidaan taivuttaa rullalle. Tarvittaessa se puhdistetaan kostealla liinalla. Putkessa sitä on kätevää säilyttää ja kuljettaa mukana. Saaristopelin kortit, nopat ja pelinappulat mahtuvat myös pakkausputkeen sisälle.

Tilaa Saaristopeli kätevästi tällä lomakkeella, täytä tietosi ja paina lähetä tilaus-painiketta!

Saaristopelin hinta ja toimitusmaksu

Saaristopelin hinta: 49,00 €
Pakkaus- ja lähetyskulu: 2,00 €
Matkahuollon lähipaketti: 6,90 €
Maksettavaa yhteensä: 57,90 €

Henkilötietojen käyttö:

Saaristopelin tilauslomakkeella kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan tilaus,- toimitus- ja laskutustoimintoihin.

Niitä ei käytetä markkinointi- eikä myyntikäyttöön eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Lue koko tietosuojaseloste!

Tarkista ensiksi sinulle sopivin Matkahuollon palvelupiste!

Tästä linkistä pääset selaamaan Matkahuollon palvelupisteitä. Kirjoittamalla postinumerosi aukeaa luettelo lähellä sijaitsevista palvelupisteistä ja kun valitset niistä sinulle sopivimman, näet myös palvelupisteen aukioloajat ja sijainnin kartalla.

Tilausvahvistus ja maksaminen sekä toimitus.

Tilauksen saatuamme lähetämme sähköpostilla maksuohjeet, tilitiedot ja viitenumeron. Näiden tietojen avulla sinun on helppo maksaa tilauksesi verkkopankissasi. 
Lähetämme Saaristopelin ja maksukuitin seuraavana työpäivänä maksun saavuttua tilillemme.