Hotelli – ravintola Sandvik Nauvon Pensarissa. Tule m/s Vikenillä Paraisten Granvikista! 

Pensariin ja Hotelli-ravintola Sandvikiin ajaa maksuton yhteysalus m/s Viken  Granvikistä useita kertoja päivässä.

Nauti meillä lounas, illallinen tai vietä kahvihetki saaressamme. Kenties ihailet auringonlaskua ja jäät yöksi Sandvikiin. Iltapäivällä tai aamulla voit jatkaa yhteysalus m/s Falköllä Nauvon Kirjaisiin.

Pensarin saaren Hotelli & ravintola Sandvik  on oikea lomakohde Sinulle, joka unelmoit lomasta meren äärellä koskemattomassa luonnossa. Loma-alue sijaitsee Pensarin saaren eteläisimmässä kärjessä. Hotelli & ravintola Sandvikissa on n. 50 vuodepaikkaa. Mieluisin majoitusmuoto voi olla mukava ja viihtyisä majatalohuone, huvila, retkeilymaja tai ihana rantamökki.

pensar_yhteysalus-viken
sandvik_pensar

Meillä on myös kaksi saunaa, aivan meren äärellä. Ihana uimaranta ja upeat näkymät merelle tekevät saunomisesta entistäkin nautittavamman kokemuksen. Kysy saunojen vuokrauksista: info@feedin.fi 

Ryhmille ja Pyhän Olavin reittiä vaeltaville tarjoamme myös retkeilymajaa Skogsbacken talossa.

Pensarissa on saariston koskematon luonto ja rauha ovat helposti ulottuvillasi. Voit saunoa ja rentoutua rauhallisella merenrannalla ja samalla nauttia ravintolamme herkullisesta ruoasta. Valitse sinulle sopivin majoitusmuoto tai ole yhteydessä meihin, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan loma kokonaisuuden.

Tervetuloa!

Tervetuloa ravintola Sandvikiin Pensarin saareen!

Ravintola Sandvikin illallisella kauden parhaita makuja!

Meiltä saatte ruokaa koko päivän. Ravintolamme on avoinna kesäkaudella joka päivä – aamiaisesta alkaen aina illalliseen saakka. Pöytävaraukset ja tiedustelut: 045 356 9209

Listamme vaihtuu muutaman viikon välein ja useamman ruokalajin menukokonaisuudet ovat tarjolla aina viikonloppuisin.

 

Hotelli & ravintola Sandvik yhteystiedot:

Pensar Ängvik 181
21650 Parainen

Varaukset:
045 356 9209
Sähköposti: info@feedin.fi

sandvik_pensar_ravintola

Pensar vierasvenesatama.

GPS-koordinaatimme ovat 60°8’18″N ja 22°6’48” E, karttasivu 709 merikortissa. Pensarin vierasvenesatama muodostaa suojatun sataman saarien Pensar, Peno ja Svinö välissä.

Jos tulet lännestä, etelästä tai pohjoisesta, valitse Pensarin länsipuolinen väylä. Väylältä on helppo poiketa suoraan päälaituriimme.

Jos tulet idästä pienellä (alle 1,5 syväys) purjeveneellä tai moottori-veneellä, on mahdollista saapua Pensarin vierasvenesatamaan myös idästä. Tärnörenin ja Pensarin välisellä selällä on ikävä kari, joka on merkitty pienellä poijulla.

Pensarin vierasvenesataman yhteydessä on Hotelli&ravintola Sandvik.
Meiltä saatte maittavan aamiaisen, saaristolaistyyppisen lounaan sekä illallisen. Useita erilaisia  majoitusmahdollisuuksia ja myös saunat ovat vuokrattavana käyttöösi.

Vierasvenepaikan hinta on 25€/vrk, sisältäen sähkön.
Puh. 045 356 9209
Sähköposti: info@feedin.fi
Internet-sivu: www.feedin.fi

pensar_eniron_merikartalla
Pensar Eniron merikartalla. Klikkaa kuvaa ja kartta aukeaa suurempana!