Strandhugget B&B majoitus Sottungassa kutsuu teidät Suomen pienimpään saaristokuntaan!

sottunga_satama_tulo

Tarjoamme aamiaismajoitusta mökeissä ja vierastalossa Sottungan satamassa.

Palvelumme koostuu päärakennuksessa olevista kolmesta huoneesta sekä pihapiirissä sijatsevista mökeistä. Peseytymistilat ja wc:t löytyvät erillisestä rakennuksesta. Päärakennuksesta aamiashuoneen vierestä löytyy myös wc.

Remontoimme kevään 2024 aikana päärakennuksen tiloja sekä peseytymis- ja wc-tiloja. Päärakennuksen huoneisiin hankimme hyviä unia takaamaan uudet sängyt ja petivaatteet.

Mökit on uudistettu kesällä 2023.

strandhugget_paarakennus

Aamiainen kuuluu aina majoituksen hintaan!

Majoituksemme hintaan kuuluu aina aamupala lakanat ja pyyhe. Pesutiloista löytyy suihkusaippua. Päärakennuksessa on vieraiden käytössä yhteinen jääkaappi, mikro ja vedenkeitin.

Tarjoilemme aamiaisen buffet-tyylisesti päärakennuksen aamiaishuoneessa. Me uskomme aamiaisella siihen, että vähemmän on enemmän eli laatu korvaa määrän. Olemme keränneet aamiaspöytään mielestämme parhaita Ahvenanmaalaisia raaka-aineita. Lisäksi tarjomme teille rakkaudella itse leivottuja sämpylöitä, leipiä ja makeita herkkuja. Valikoima vaihtelee päivittäin, mutta aamiaspöydästä löytyy aina pitkään herkulliseksi haudutettua puuroa.

strandhugget_mokit

Raaka-aineiden saatavuus ei ole saaressa yhtä helppoa ja nopeaa kuin mantereella. Muistattehan siis ilmoittaa aina kaikki erityisruokavaliot hyvissä ajoin etukäteen, jotta pystymme palvelemaan teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Aamiaiselle on tervetulleita muutkin kuin yöpyjät. Tällöin aamiainen on varattava ennakkoon edellisenä päivänä klo 20 mennessä. Varauksen pelkälle aamaiselle voi tehdä joko numeroon
+358 40 589 8283 tai sähköpostilla info@strandhuggetbnb.com
Aamiaisen hinta 15€ ja lapset alle 12v. 10€

strandhugget_aamiainen

Yhteystiedot:

Strandhugget B&B, Tea ja Henry Johansson
Osoite: Sottungan satama
AX-22720 Sottunga, Åland – Ahvenanmaa

Puh. +358 40 589 8283
Sähköposti: info@strandhuggetbnb.com

Sottungaan tullaan Skärgårdstrafikenin saaristolautoilla:
Manner-Suomesta Korppoon Galtbystä, lue lisää!
Meille voi myös tulla manner-Ahvenanmaalta saaristolautalla Långnäsistä.

Tutustu Skärgården runt – Saariston Ympäri-reittiin.
Strandhugget B&B Sottungassa on ainutlaatuinen puolimatkan yöpymiskohde ja uniikki saaristokokemus.  Sottungassa on kesällä eräs saaristomme kansainvälisimmistä vierasvenesatamista ja välitön tunnelma tempaa mukaansa kaikki: paikalliset, kesävieraat ja veneilijät.

strandhugget_tea_ja_henry

Lämpimästi tervetuloa Sottungaan!