Sandvik Gästhamn & Camping – Leirintäalue ja vierassatama lähellä Kökarin lauttarantaa.

Sandvik Gästhamn & Camping Kökarissa.

Sandvik on loistava matkakohde perheille ja lomailuun lasten kanssa. Sandvikissa ovat kaikki veneilijän- ja matkailijan palvelut lähellä. 
Lat. 59° 56,4′ Long. 20° 53,0′
Merikortin numero: 28
Merikarttasarja: C -Ahvenanmaa Sivu 741
Sataman numero: 1140

Kökarin pyhän Annan kirkko ja fransiskaaniluostarin rauniot ovat Hamnön saaressä Sandvikin lähietäisyydellä. Karlbyyn, Kökarin keskustaan, on matkaa n. 4 km. Siellä on mm. kauppa ja Posti.

Sandvik Gästhamn & Camping
Munkvervan
22730 Kökar

Varaukset:
Puh. +358 457 342 9242 
Sähköposti: postsandvik@gmail.com

Lauttayhteys
Kökariin pääsee lautalla Korppoon Galtbystä ja Långnäsistä Ahvenanmaalta. Autoille ja moottoripyörille on varattava lauttapaikka Ålandstrafikenilta. Polkupyörät ja moottoriajoneuvot ovat maksullisia, henkilöliikenne maksutonta.

Vierasvenesatama:
Sandvik valittiin vuoden venesatamaksi Suomessa vuonna 2016.
Sandvikin satamaan on helppoa tulla idästä, Korppoon suunnasta. Yhteysaluksen käyttämä väylä tulee Galtbystä suoraan Sandvikiin.
Luoteessa on Sottunga ja Föglö. Klikkaa Eniro.se:n merikarttaa alla ja se avautuu isompana omaan ikkunaan.

Venepaikat:
Venepaikkoja kaikkiaan 50. Poijukiinnitys. 
Laiturillamme on maasähköliitäntä, langaton nettiyhteys ja kunnallista hyvää juomavettä.

Venelaiturin välittömässä läheisyydessä on satamakonttori, jonka yhteydessä on elintarvikekioski, polttoainemyynti, sekä polkupyörien ja kajakkien vuokraus, säätiedotukset, ym. 

Huoltolaituriltamme saat polttoainetta, vettä ja sähköisen inutyhjennyksen.

Camping
Alueella on itsepalvelukeittiö ja oleskelutila, Suihku ja pesuhuone, pesukone, WC, grillikatos, langaton verkkoliittymä, uinti- ja leikkipaikka lapsille. Myös kahvila ja kauppa

Leirintäalue
Lomakylän suosittu leirintäalue hyvine telttapaikkoineen on kauniissa, lievästi kumpuilevassa maastossa, välittömässä yhteydessä vierassatamaan ja merenrantaan. 
Jos ryhmänne on iso, ilmoittautukaa etukäteen niin varaamme teille teltta-alueen. Yhdelle teltalle ei tarvitse varata paikkaa.

sandvik_kokar_teltta

Caravan-alue
Asuntovaunuille ja asuntoautoille on 10 sähköliitäntää. Erityisesti heinäkuussa suosittelemme ilmoittautumista etukäteen verkossa tai facebookissa. Jos et tarvitse sähköä, sinun ei tarvitse varata.

Mökit
Meillä on yhteensä 8 mökkiä, jotka ovat kooltaan n. 10 m². Viisi mökkiä on varustettu 4:lle henkilölle ja kolme mökkiä 2:lle. Mökeissä on jääkaappi. Omat lakanat pitää ottaa mukaan. Etukäteisvaraus

sandvik_kokar_citroen
sandvik_kokar_melojat
sandvik_kokar_laiva
sandvik_kokar_laituri
sandvik_kokar_huoltotalo