Brändö on Kustavin naapurina vain puolen tunnin laivamatkan päässä Vuosnaisista. Täällä on lumoavat merimaisemat, mökkejä kauniilla paikoilla, saaristohotelli idyllisellä pikku saarella ja aitoa saariston tunnelmaa.

Asterholma Stugby

Osoite: Asterholma 22840 Lappo, Åland
Puh. +358 457 548 3993
Sähköposti: asterholma@gmail.com
https://www.asterholmastugby.com

Asterholma on kaunis pieni saari Brändön kunnassa, Ahvenanmaan 
saaristossa. Mökkikylässämme on kuusi hyvinvarustettua ja tilavaa neljän hengen mökkiä mukavuuksineen, mökkien keskellä turvallinen piha lapsille sekä paljon koskematonta saaristoa ympärillä kallioineen, lahdenpoukamineen ja kalavesineen. Mökkikylässä on idyllinen rantasauna korkealla kalliolla, ilta-auringon puolella, ja veneitä vieraiden käyttöön.

Voimme tarjota parhaan lomapaikan rentoutumiselle kallioiden, kukkuloiden ja saarien kera. Pidätkö uimisesta, niin silloin on kauniit sileät kalliot ja pienet lahdenpoukamat tarjolla lähiympäristössä. Mahdollisuudet onkin suuret, että löydätte oman suosikki paikkanne.

Mökkimme hinta vain:
139 €/päivä, 649 €/viikko

brando_asterholma

Brändö Stugby

Osoite: Brändö by, 22920 Brändö
Puh. +358 18 56 221
Puh. +358 40 753 0514
Sähköposti: brando.stugby@aland.net
Facebook-sivu

Brändön mökkikylässä on 10 vuokrattavaa hirsistä omatoimimökkiä. Mökeissä on suihku ja wc, ja rannalla on vuokrattava rantasauna täydellistä rentoutumista varten. Mökin hintaan sisältyy soutuvene. Vuokraamme perämoottoreita ja myymme kalastuskortteja.

Leirintäalueemme on tarkoitettu teltoille, matkailuvaunuille ja -autoille, joille on myös sähkönjakelu.

Mökit 1-10
Jokaisessa mökissä on keittiö, 2 makuuhuonetta (kussakin 2 sänkyä) ja mahdollisuus 2 lisävuoteeseen. Suihku ja wc, kuisti ulkokalusteineen, oma soutuvene. Mökit ovat hyvin varustettuja omatoimimökkejä.

brando_stugby

Fisketorpet i Brändö

Osoite: Korsö, 22920 Brändö
Puh. +358 40 500 8204
Puh. +358 40 500 8361
Sähköposti: fisketorpet@gmail.com
http://www.fisketorpet.fi/fi

Majoitu keskellä kaunista saaristomaisemaa

Fisketorpet on Brändön Korsössa, meren rannalla sijaitseva mökkikylä ja campingalue. Brändö on Ahvenanmaan itäisin kunta. Lauttamatka Hummelvikista Manner-Ahvenanmaalta kestää 2,5 tuntia. Manner-Suomen Vuosnaisista lauttamatka kestää vain 40 minuuttia.

Monipuoliset aktiviteetit

Mökkialueella on kaksi puulämmitteistä rantasaunaa, jossa on suihku. Lapsille on oma leikkipaikka keinuineen ja hiekkalaatikoineen. Voit vuokrata veneitä moottorilla tai ilman, kajakkeja sekä polkupyöriä

brando_fisketorpet

Saaristohotelli & ravintola Gullvivan, Brändö

Osoite: Björnholma, AX-22920 Brändö,
Puh. +358 18 56350
Mobil: +358 40 537 1777

Sähköposti: gullvivan@aland.net
www.hotellgullvivan.com

Hotellissa on 31 huonetta. Tarjoamme merinäköalan kaikista huoneista. Ravintolassa on täydet anniskeluoikeudet ja tilaa 60 hengelle. Meillä voit nauttia hyvästa ruoasta ja mahtavista saaristomaisemista!
Lounas 11-14. Ma – Pe.
Kaikki huoneet ja ravintola ovat savuttomia.

Meillä on myös:
– kokoustiloja
– toimintaa
– sauna
– veneitä vuokrattavana, perämoottorilla tai ilman
– oma vierasvenesatama, jossa on tilaa 10 veneelle
– uimaranta, minigolf-rata, grillikota, rantasauna

brando_gullvivan

Pellas På Lappo

Pellas Gästhem
Osoite: Lappo by, 22840 Lappo
Puh. +358 40 8324 333
Sähköposti: info@pellas.ax
http://www.pellas.ax

Tervetuloa meille Pellakseen!

Etsitkö rauhallista lomapaikkaa jossa löydät aikaa perheellesi ja ystävillesi?

Tiina perheineen toivottaa Sinut tervetulleeksi Pellakseen, (entinen kyläkoulu) Ahvenanmaan saaristoluonnon helmaan. Ongi lapsesi tai lapsenlapsesi kanssa, valmista picnic-kori ja lähde souturetkelle tai järjestä mölkky-ottelu ja päätä päivä kattamalla illallinen kesäiseen puutarhaan.

Pellas on auki ympäri vuoden!

Tervetuloa viettämään esimerkiksi syntymäpäiväviikonloppua kun syksymyrsky pauhaa! Ryhmänä voitte myös varata täyshoitoa.

Aloitimme Pellas gästhemissa 7 huoneistolla 2-6 henkilölle sekä 3 yöpymismökillä 2-4 henkilölle. Nyt tarjoamme myös uuden lomatalon
6 henkilölle sekä kaksi huoneistoa satamassa.

pellas_pa_lappo