Ihanat vuokramökit omalla rannalla Wattkastin saaressa Korppoossa. Autotie perille.

Loma, saaristo ja luonnonrauha.
Keskellä Turunmaan Saaristoa, Korppoossa, Wattkastin kylässä  sijaitsevat Wattkastin Vuokramökit rauhallisessa ja luonnonkauniissa saaristomaisemassa meren etelärannalla. Mökit ovat hyvin varustettuja 2-4 hengen hirsimökkejä. Oma rauha, luonnon läheisyys, ranta ja saunominen tarjoavat upeat puitteet onnistuneelle kesälomalle Saaristossa.
Siltayhteys (n 200m) Korppoon mantereen ja Wattkastin saaren välillä. Mökeille autotie perille asti, sekä muutenkin hyvät tieyhteydet. Lautat (Parainen-Nauvo 10 min ja Nauvo – Korppoo 5 min) kulkevat vuorokauden ja vuoden ympäri. Turusta on alle kahden tunnin ajomatka.

Tutustu Saaristotien lauttoihin ja aikatauluihin, klikkaa tästä!

Luonto ja maisemat.
Jokaisella mökillä on oma rantatontti missä on oma laituri ja soutuvene. Ympärillä on lähes koskematon mänty-/sekametsää upeine kallioineen, niittyjä ja kävelypolkuja. Lähialueella, noin 200 m mökeistä on näköalakallioita ja petäjiä ja noin 600 m kävelymatkan päästä on Lilla Wattkast luonnonkaunis pieni saari.
Voit ihailla muuttolintujen tuloa ja merikotkat liitelevät usein meren yllä. Hyvällä tuurilla voit törmätä metsäkauriiseen (”bambi”) tai  kettuun. Jänikset ja joutsenet tulevat joskus tervehtimään.

Kysy enemmän / varaa mökkisi suoraan omistajalta.
Lähetä sähköpostia: britasylvia6@gmail.com
tai soita+358 400 826 840 / Brita Söderlund
Tervetuloa  Wattkastiin!

Osoite ja yhteystiedot:

Wattkast Mökit / Brita Söderlund
Wattkastintie 425
21710 Korppoo
Sähköposti: britasylvia6@gmail.com
Puh. +358 400 826 840