Ledholm Camping on luonnonkaunis ja rauhallinen leirintäalue Snäckössä, Kumlingen eteläkärjessä.

Meillä Ledholmissa voit telttailla tai viihtyä matkailuvaunussa.

Ledholmin leirintäalue sijaitsee aivan Kumlingen eteläkärjessä, Snäckön saaressa, muutaman sadan metrin päässä lauttalaiturista. Paikka on luonnonläheinen, rauhallinen ja lapsiystävällinen.

Yhteystiedot:
Puh. 040 589 2005
ledholm.camping@gmail.com
Facebook/Ledholm-Camping
Bertil, Laila ja Mathilda toivottavat teidät tervetulleeksi

Tasoa ja viihtyvyyttä leirintäalueella on nostettu. On rakennettu palvelurakennuksia: vessat, suihkut, sauna, kesäkioski sekä keittiö vieraillemme.

Melontareittejä on lähistöllä ja kanootteja vuokrataan.

Alue on ihanteellinen telttailuun ja ranta on vierellä.

Paikkavarausta ei tarvitse tehdä etukäteen, alueella on aina tilaa, mutta isommat ryhmät voivat ilmoittaa tulostaan etukäteen.

Kumlingeen tullaan Ålandstrafikenin lautoilla.

Turun suunnasta ajetaan Kustaviin ja siellä kirkonkylän jälkeen lossilla Vartsalan saareen. Lossirannasta ajetaa. n. 6 km. länteen ja tullaan Vuosnaisten lauttarantaan. Vuosnaisista mennään m/s Viggen lautalla Brändön Åvaan. Sieltä ajetaan autolla n. 20 km. Torsholman lauttarantaan. Torsholmasta on runsaan tunnin lauttamatka Kumlingen lauttarantaan, josta on n. 11 kilometriä Snäcköön. Lisätietoa lautoista!

Manner-Ahvenanmaalta tullaan m/s Odinilla Långnäsistä Snäckön lauttarantaan, josta on kivenheitto Ledholm Campingille.

Pääset Kumlingesta lautalla Kökariin ja sieltä edelleen Korppooseen.
Mene Snäcköstä m/s Odinilla Föglön Överöön, jossa jäät pois lautalta ja vaihdat Kökariin menevän lautan kyytiin. Kökarista pääset jatkamaan Korppooseen Galtbyn lauttasatamaan.